חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ביף בורגיניון

2 קילוגרמים מכסה אנטריקוט (צוואר, לא העין) נקי משומן וחתוך לקוביות בינוניות

חצי עד שלושת-רבעי ליטר ציר עצמות מצומצם

6 גזרים קלופים חתוכים לחתיכות בנות 5 סנטימטרים

10 בצלצלים קלופים

1.5 בקבוקי יין בורגון אדום

10 תפוחי אדמה קטנים קלופים

2 שורשי פטרוזיליה קלופים וחתוכים לרבעים

2 כרישות חתוכות לחתיכות של 5 סנטימטרים

4-5 שיני שום

שליש כוס שמן זית עדין

250 גרם בייקון בקוביות קטנות

רבע אגוז מוסקט (לא מגורר)

פלפל שחור גרוס טרי בנדיבות

3 עלי דפנה

2 ענפי תימין

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

מחממים סיר ברזל כבד עם ציפוי פנימי וסוגרים בו את חתיכות הבשר בשמן הזית.

מפלפלים, מוסיפים את הבצלצלים, ומציפים ביין. מוסיפים מוסקט, עלי דפנה, שיני שום ותימין, ומבשלים.

מוסיפים את ציר העצמות וממשיכים בבישול איטי עוד כשעה וחצי-שעתיים.

מטגנים את חתיכות הבייקון עד שהן נעשות קריספיות. מסננים אותן מהשומן ומוסיפים לציר.

מוסיפים את הירקות שהכנתם ומבשלים עוד כשעה, או עד שהבשר רך וטעמו עמוק ועשיר.

מתבלים במלח ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.