חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פסטה במיה פקורינו ואנשובי

1 חבילה פסטה טלייטלה איכותית

4 כוסות במיה קטנטנה וסגולה שיש עכשיו בשווקים

100-150 גרם גבינת פקורינו מפוררת לגושים קטנים

6 פילה אנשובי איכותיים בשמן זית

מיץ מלימון בשל אחד

חצי כוס זיתים שחורים מגולענים

רבע כוס - חצי כוס שמן זית עדין

כוס עלי פטרוזיליה

מלח ופלפל גרוס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: דגים / תוספות

כותשים את הזיתים עם השום, עם האנשובי ועם הפלפל הלבן במכתש ובעלי.

מערבבים עם חצי כוס שמן זית.

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.

מקפיצים את הבמיה בשמן הזית החם במשך 2-3 דקות תוך כדי ערבוב בכף עץ.

ממליחים בעדינות ומוסיפים מיץ לימון טרי. מסירים מיד מהלהבה.

מערבבים את הפסטה שבישלתם עם תערובת השום-זיתים-אנשובי.

מוסיפים את עלי הפטרוזיליה ואת גבינת הפקורינו. מערבבים ומגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017