חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

במיה ופרושוטו עם רוזמרין

½ קילוגרם במיה קצרה ושמנמנה

20 פרוסות פרושוטו איכותי הכי דקיקות שאפשר

1 גבעול רוזמרין

1.5-2 כפות שמן זית עדין

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

מתכון מאת:

קוטמים את כותרות הבמיה בלי לפצוע אותה.

חותכים כל פרוסת פרושוטו לשניים ועוטפים כל במיה בפרושוטו תוך כדי שמחדירים מחט רוזמרין אחת מתחת לפרושוטו.

מחממים שמן זית במחבת ומטגנים בתוכו את הבמיה העטופה בפרושוטו. מניחים על נייר סופג, בוזקים פלפל שחור ומגישים.

הפרושוטו בארץ די מלוח, כך שאין צורך להוסיף מלח, לדעתי, אבל אם אתם חייבים מלח, הוסיפו בעדינות.

אוכלים כמו פיצוחים עם בקבוק פינו גריג'יו - מקורר כמו שצריך.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.