חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

במיה ופרושוטו עם רוזמרין

½ קילוגרם במיה קצרה ושמנמנה

20 פרוסות פרושוטו איכותי הכי דקיקות שאפשר

1 גבעול רוזמרין

1.5-2 כפות שמן זית עדין

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

מתכון מאת:

קוטמים את כותרות הבמיה בלי לפצוע אותה.

חותכים כל פרוסת פרושוטו לשניים ועוטפים כל במיה בפרושוטו תוך כדי שמחדירים מחט רוזמרין אחת מתחת לפרושוטו.

מחממים שמן זית במחבת ומטגנים בתוכו את הבמיה העטופה בפרושוטו. מניחים על נייר סופג, בוזקים פלפל שחור ומגישים.

הפרושוטו בארץ די מלוח, כך שאין צורך להוסיף מלח, לדעתי, אבל אם אתם חייבים מלח, הוסיפו בעדינות.

אוכלים כמו פיצוחים עם בקבוק פינו גריג'יו - מקורר כמו שצריך.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017