חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מצה-בריי עם שמנת וסילאן

4 מצות מפוררות מקמח מלא או לבן

250 גרם שמנת מתוקה

6 כפות סילאן תמרים

חופן תמרים לחם מגולענים חצויים לחצי

3 ביצים

מעט חמאה

חופן תותים חתוכים ל-4

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים / חגים

מערבבים את הביצים, המצות, השמנת, התמרים ו-2 כפות סילאן לבלילה אחידה.

ממיסים חמאה במחבת, שופכים את הבלילה ומכסים בקערית נפרדת.

מערבבים את התותים ו-4 כפות סילאן.

כשהמצה בריי מוכן מעבירים לצלחת הגשה ושופכים מעל את תערובת התותים והסילאן.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.