חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מצה-בריי עם שמנת וסילאן

4 מצות מפוררות מקמח מלא או לבן

250 גרם שמנת מתוקה

6 כפות סילאן תמרים

חופן תמרים לחם מגולענים חצויים לחצי

3 ביצים

מעט חמאה

חופן תותים חתוכים ל-4

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים / חגים

מערבבים את הביצים, המצות, השמנת, התמרים ו-2 כפות סילאן לבלילה אחידה.

ממיסים חמאה במחבת, שופכים את הבלילה ומכסים בקערית נפרדת.

מערבבים את התותים ו-4 כפות סילאן.

כשהמצה בריי מוכן מעבירים לצלחת הגשה ושופכים מעל את תערובת התותים והסילאן.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017