חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט קפרזה סברסים ומוצרלה

במקום הקפרזה הרגילה של העגבניות והבזיליקום, וריאציה קיצית נפלאה של סברסים ונענע:

10-12 סברסים בשלים קלופים

3-4 כדורי מוצרלה פרסקה (ועדיף מחלב בופאלו)

5-6 כפות שמן זית ארומטי

חופן עלי נענע צעירים ורעננים

מלח ים גס ופלפל לבן גרוס טרי לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

קורעים את הסברסים הקלופים בעזרת אצבעות הידיים לקרעים גדולים.

מניחים על צלחת הגשה גדולה, קורעים את כדורי המוצרלה באותו אופן ומניחים בין קרעי הסברס.

בוזקים מלח ים גס על המוצרלה בלבד, ופלפל לבן בנדיבות גם על הסברס.

מפזרים מעל את עלי הנענע, מטפטפים מעל שמן זית בנדיבות ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017