חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט קפרזה סברסים ומוצרלה

במקום הקפרזה הרגילה של העגבניות והבזיליקום, וריאציה קיצית נפלאה של סברסים ונענע:

10-12 סברסים בשלים קלופים

3-4 כדורי מוצרלה פרסקה (ועדיף מחלב בופאלו)

5-6 כפות שמן זית ארומטי

חופן עלי נענע צעירים ורעננים

מלח ים גס ופלפל לבן גרוס טרי לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

קורעים את הסברסים הקלופים בעזרת אצבעות הידיים לקרעים גדולים.

מניחים על צלחת הגשה גדולה, קורעים את כדורי המוצרלה באותו אופן ומניחים בין קרעי הסברס.

בוזקים מלח ים גס על המוצרלה בלבד, ופלפל לבן בנדיבות גם על הסברס.

מפזרים מעל את עלי הנענע, מטפטפים מעל שמן זית בנדיבות ומגישים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.