חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט עגבניות ואפרסק לבן

5 אפרסקים לבנים לא בשלים

8-10 עגבניות לא בשלות מדי (קשות עדיין)

½1 כוסות עלי כוסברה מופרדים

1 כוס עלי נענע מופרדים

4 שיני שום כתושות

מלח משני לימונים בשלים ועסיסיים

1-2 פלפלים ירוקים חריפים מגורענים וקצוצים דק

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

חותכים את העגבניות לקוביות קטנות כמו לסלט ערבי אסלי.

קוצצים גם את האפרסקים לקוביות קטנות. מערבבים את האפרסקים ואת העגבניות ומתבלים במיץ הלימון, בשום הכתוש, בפלפל הירוק החריף ובמלח.

משהים למשך חמש דקות. מערבבים עם העלים הירוקים, טועמים ומוסיפים מעט מלח אם צריך. מגישים מיד.

נ"ב: אם אתם לא אוהבים אפרסקים, אפשר להשתמש בפפאיה בוסר ירוקה או באננס קשה ולא מתוק יתר על המידה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.