חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט עגבניות ואפרסק לבן

5 אפרסקים לבנים לא בשלים

8-10 עגבניות לא בשלות מדי (קשות עדיין)

½1 כוסות עלי כוסברה מופרדים

1 כוס עלי נענע מופרדים

4 שיני שום כתושות

מלח משני לימונים בשלים ועסיסיים

1-2 פלפלים ירוקים חריפים מגורענים וקצוצים דק

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

חותכים את העגבניות לקוביות קטנות כמו לסלט ערבי אסלי.

קוצצים גם את האפרסקים לקוביות קטנות. מערבבים את האפרסקים ואת העגבניות ומתבלים במיץ הלימון, בשום הכתוש, בפלפל הירוק החריף ובמלח.

משהים למשך חמש דקות. מערבבים עם העלים הירוקים, טועמים ומוסיפים מעט מלח אם צריך. מגישים מיד.

נ"ב: אם אתם לא אוהבים אפרסקים, אפשר להשתמש בפפאיה בוסר ירוקה או באננס קשה ולא מתוק יתר על המידה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017