חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חזה עוף וזרעי כמון

½ קילוגרם חזה עוף נקי חתוך לאורכו לאסקלופים דקים (כמו לשניצלים)

½ כף זרעי כמון

6-5 כפות שמן זית עדין

½ פלפל ירוק חריף מגולען וקצוץ דק (תלוי בחריפותו או בהעדפתכם. אם אתם אוהבים חריף שימו יותר)

½ כוס יין לבן יבש

½ כוס עלי פטרוזיליה קצוצים דק ללא הגבעולים

מיץ מלימון סחוט טרי

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: עופות

משרים את האסקלופים שחתכתם מחזה העוף בתערובת שמן הזית, היין הלבן היבש, עלי הפטרוזיליה, הפלפל הירוק שקצצתם וזרעי הכמון. משהים במקרר למשך כמה שעות, עטוף בניילון נצמד.

מחממים מחבת ברזל של סטייקים על להבה גדולה, ומוציאים תוך כדי החימום את העוף מהמקרר. כשהמחבת לוהטת כהוגן צורבים את האסקלופים שהשריתם כדקה לערך על כל צד.

מפזרים מלח ים גס לפי הטעם ומטפטפים מיץ לימון מעל. מגישים מיד.

כדאי להגיש ליד חזה העוף אורז לבן מאודה ואיזה ירק טרי ליד. גומרים, הולכים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017