חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חזה עוף וזרעי כמון

½ קילוגרם חזה עוף נקי חתוך לאורכו לאסקלופים דקים (כמו לשניצלים)

½ כף זרעי כמון

6-5 כפות שמן זית עדין

½ פלפל ירוק חריף מגולען וקצוץ דק (תלוי בחריפותו או בהעדפתכם. אם אתם אוהבים חריף שימו יותר)

½ כוס יין לבן יבש

½ כוס עלי פטרוזיליה קצוצים דק ללא הגבעולים

מיץ מלימון סחוט טרי

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: עופות

משרים את האסקלופים שחתכתם מחזה העוף בתערובת שמן הזית, היין הלבן היבש, עלי הפטרוזיליה, הפלפל הירוק שקצצתם וזרעי הכמון. משהים במקרר למשך כמה שעות, עטוף בניילון נצמד.

מחממים מחבת ברזל של סטייקים על להבה גדולה, ומוציאים תוך כדי החימום את העוף מהמקרר. כשהמחבת לוהטת כהוגן צורבים את האסקלופים שהשריתם כדקה לערך על כל צד.

מפזרים מלח ים גס לפי הטעם ומטפטפים מיץ לימון מעל. מגישים מיד.

כדאי להגיש ליד חזה העוף אורז לבן מאודה ואיזה ירק טרי ליד. גומרים, הולכים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.