חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט מלון, מלפפון ועלי נענע

1 מלון קטן כתום לא בשל מדי

2 כוסות עלי נענע צעירים מופרדים

5 מלפפונים צעירים וקטנטנים

חצי עד שלושת-רבעי כוס שקדים קלויים שבורים

⅓ כוס מים

לימון סחוט טרי

1 פלפל אדום חריף מגורען וקצוץ דק

2 שיני שום כתושות דק

⅓ כוס שמן זית עדין

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

קולפים ומגרענים את המלון וחותכים אותו לקוביות קטנות (חצי סנטימטר). חותכים את המלפפונים לקוביות קטנטנות כמו לסלט ערבי קצוץ דק.

מערבבים את קוביות המלפפון ואת קוביות המלון. מתבלים במיץ לימון, בשום כתוש, במלח ובפלפל חריף.

מוסיפים את עלי הנענע ומערבבים. בוזקים מלמעלה את השקדים הקלויים ומטפטפים את שמן הזית. מגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017