חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

דרינק של מלון, רום וחלב שקדים

½1 כוסות מלון ירוק, בשל ומתוק, קלוף וחתוך לקוביות

½ כוס חלב שקדים (רוזטה אמיתית)

מיץ מלימון בשל אחד

1.5-1 כוסות של קוביות קרח כתושות

4 שוטים של רום איכותי

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים

שמים את כל החומרים בבלנדר. כותשים במהירות ומגישים עם קלמרי מטוגן. או עם כל דבר אחר שבא לכם.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017