חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

דרינק של מלון, רום וחלב שקדים

½1 כוסות מלון ירוק, בשל ומתוק, קלוף וחתוך לקוביות

½ כוס חלב שקדים (רוזטה אמיתית)

מיץ מלימון בשל אחד

1.5-1 כוסות של קוביות קרח כתושות

4 שוטים של רום איכותי

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים

שמים את כל החומרים בבלנדר. כותשים במהירות ומגישים עם קלמרי מטוגן. או עם כל דבר אחר שבא לכם.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.