חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קישואים צרובים בגריל

10-12 קישואים קטנים עד בינוניים

⅓ כוס שמן זית עדין

2-3 ענפי תימין מופרדים לעלעלים

1 פלפל אדום חריף מגולען וקצוץ דק

3 פילטים אנשובי קצוץ דק-דק

מיץ סחוט טרי מלימון אחד

מעט מלח ים גס

מתכון מאת:

מחממים את התנור על הפונקציה של הגריל לטמפרטורה של 250 מעלות, ומניחים מגש בגובה כ-10 סנטימטרים מתחת לגריל המתחמם.

חותכים את הקישואים לאורכם לרבעים. אם הם שמנים חותכים לשמיניות ומרחיקים את הגרעינים.

מפזרים מעליהם שמן זית, עלי תימין, פלפל אדום חריף ואנשובי. מערבבים ומשטחים את הקישואים על המגש החם המצופה בנייר אפייה.

צולים בתנור במשך כ-10 דקות. מטפטפים מעט מיץ לימון בעת ההוצאה מהתנור. טועמים ומתקנים תיבול במלח אם צריך.

מגישים עם לבנה עזים חמצמצה או עם גוש של גבינה בולגרית ונהנים מהחיים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.