חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קישואים צרובים בגריל

10-12 קישואים קטנים עד בינוניים

⅓ כוס שמן זית עדין

2-3 ענפי תימין מופרדים לעלעלים

1 פלפל אדום חריף מגולען וקצוץ דק

3 פילטים אנשובי קצוץ דק-דק

מיץ סחוט טרי מלימון אחד

מעט מלח ים גס

מתכון מאת:

מחממים את התנור על הפונקציה של הגריל לטמפרטורה של 250 מעלות, ומניחים מגש בגובה כ-10 סנטימטרים מתחת לגריל המתחמם.

חותכים את הקישואים לאורכם לרבעים. אם הם שמנים חותכים לשמיניות ומרחיקים את הגרעינים.

מפזרים מעליהם שמן זית, עלי תימין, פלפל אדום חריף ואנשובי. מערבבים ומשטחים את הקישואים על המגש החם המצופה בנייר אפייה.

צולים בתנור במשך כ-10 דקות. מטפטפים מעט מיץ לימון בעת ההוצאה מהתנור. טועמים ומתקנים תיבול במלח אם צריך.

מגישים עם לבנה עזים חמצמצה או עם גוש של גבינה בולגרית ונהנים מהחיים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017