חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קרפצ'ו קישואים בעלי נענע

8-10 קישואים קטנים

⅓ כוס שמן זית פירותי

2 כפות לימונים כבושים קצוצים דק ללא הגרעינים

2 שיני שום כתושות

3 כפות מיץ לימון סחוט טרי

3 כפות עלי נענע קצוצים לרצועות דקיקות

50-70 גרם גבינת פקורינו מגוררת דק

פלפל לבן גרוס טרי ומלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:

פורסים את הקישואים הכי דק שאפשר (כמעט בעובי של נייר) בעזרת סכין חדה או מנדולינה. מסדרים את הפרוסות על צלחת הגשה גדולה ושטוחה.

מערבבים את מיץ הלימון, את הלימון הכבוש ואת השום. מוסיפים את שמן הזית, מערבבים ומטפטפים מעל פרוסות הקישואים.

בוזקים מלח ים בזהירות (הלימונים הכבושים מלאים מלח). בוזקים פלפל לבן גרוס טרי. מפזרים מלמעלה את גבינת הפקורינו המגוררת, ומפזרים מעט עלי נענע הקצוצים לרצועות דקיקות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017