חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קרפצ'ו קישואים בעלי נענע

8-10 קישואים קטנים

⅓ כוס שמן זית פירותי

2 כפות לימונים כבושים קצוצים דק ללא הגרעינים

2 שיני שום כתושות

3 כפות מיץ לימון סחוט טרי

3 כפות עלי נענע קצוצים לרצועות דקיקות

50-70 גרם גבינת פקורינו מגוררת דק

פלפל לבן גרוס טרי ומלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:

פורסים את הקישואים הכי דק שאפשר (כמעט בעובי של נייר) בעזרת סכין חדה או מנדולינה. מסדרים את הפרוסות על צלחת הגשה גדולה ושטוחה.

מערבבים את מיץ הלימון, את הלימון הכבוש ואת השום. מוסיפים את שמן הזית, מערבבים ומטפטפים מעל פרוסות הקישואים.

בוזקים מלח ים בזהירות (הלימונים הכבושים מלאים מלח). בוזקים פלפל לבן גרוס טרי. מפזרים מלמעלה את גבינת הפקורינו המגוררת, ומפזרים מעט עלי נענע הקצוצים לרצועות דקיקות.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.