מצה - בריי עם תמרים ושקדים
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מצה - בריי עם תמרים ושקדים

1 מצה מפוררת לחתיכות קטנות

1 ביצה

1/3  כוס חלב

3 תמרים קלופים ומגולענים חתוכים לקוביות קטנות

1 כף שקדים קלויים וטחונים

1 כפית סוכר חום

2 כפות סילאן תמרים

3 יח' תותים שטופים ופרוסים

40 גרם חמאה

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים / חגים

בתוך קערה מערבבים ביצה חלב וסוכר מכניסים פנימה את המצה המפוררת, השקדים והתמרים.

ממיסים חמאה במחבת ומטגנים את תערובת המצות.

כשהמנה מוכנה מניחים על צלחת שטוחה, יוצקים את רוטב הסילאן ומעטרים בתותים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017