חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

אספרגוס מאודה במיסו לבן

2 אגודות אספרגוס עבים

לרוטב:

3 כפות מיסו לבן

2 חלמונים טריים

1 כפית חרדל

3 כפות מיץ לימון סחוט טרי

1 כוס שמן אורז לא מזוקק (ניתן להשיג בכל חנות טבע)

מלח ים גס ופלפל לבן גרוס טרי לפי הטעם

מתכון מאת:

1. מאדים את האספרגוס במים רותחים מומלחים קלות במשך 2-3 דקות. מוציאים מיד.

2. מכינים את הרוטב: מערבבים את המיסו הלבן, מיץ הלימון, החלמונים ואת החרדל בעזרת מטרפה ידנית. מזליפים את שמן האורז לאט-לאט לתוך הבלילה, ויוצרים אמולסיה (תחליב) עם השמן. מתבלים בפלפל לבן ובמלח לפי הטעם.

3. מניחים 4-5 אספרגוסים בצלחות אישיות ומזליפים כף נדיבה מהרוטב שהכנתם מעל כל צלחת. מגישים מיד.

4. טעמו של האספרגוס משתדך נהדר למיסו ולחרדל. מנה ראשונה כיפית!

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017