חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סנדוויץ' טלה טוסקאני

1 לחם טוסקאני ללא מלח, פרוס לפרוסות לא עבות מידי.

1 ק"ג ירך טלה צעיר, נקי משומן ומגידים

4 עגבניות תמר מרוסקות

2 כפות רוזמרין קצוץ גס

⅓ כוס שמן זית עדין

מלח ים גס, לפי הטעם

2 שיני שום פרוסות דק

פלפל שחור גרוס טרי, לפי הטעם

אגודת עלי רוקט צעירים

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

פורסים בעזרת סכין חדה את בשר ירך הטלה לפרוסות דקיקות. (בדיוק כמו שחותכים חזה עוף לשניצלים דקים)

מניחים את פרוסות הטלה במרינדה של העגבניות המרוסקות, הרוזמרין, שיני השום הפרוסות, הפלפל השחור ושמן הזית, למס' שעות במקרר.

צולים את פרוסות הטלה שהשרתם על גריל פחמים חם כשהרשת קרובה מאוד לגחלים הרוחשות, כ-½ דקה מכל צד. בוזקים עליהם מלח ים גס.

מניחים את הטלה הצרוב על מחצית פרוסות הלחם, מכסים בעלי רוקט בנדיבות וסוגרים בעזרת פרוסות הלחם שנותרו. מגישים מיד!

נ.ב. אפשר לטפטף מעט שמן זית מעל הפרוסה העליונה לפני שסוגרים.

תגובות גולשים

1.

"מתכון נהדר, אני חושבת שבפרט ניתן להכליל את הקטגוריה כנפלאה ומרנינה. הכנת סנדוויצ'ים היא אמנות, הרבה אנשים חושבים שפשוט דוחפים ללחם מספר דברים, אך אלו שיודעים להכין אותם יגידו לכם עד כמה זה מורכב ושילוב הטעמים המנצח קשה לבנייה, אך ברגע שנבנה, טעם "אלוהי"."

— מרים ירמיהו, ישראל | 22.10.12 11:00
יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017