חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ברוסקטה עם זוקיני צרוב אנצ'ובי וחלמונים

6 פרוסות לחם טוסקאני בן יום או יומיים

4 זוקיני פרוס דק דק (במנדולינה) לאורך

4 פלחי אנצ'ובי (אורטיז או כל פירמה איכותית אחרת)

6 חלמונים מביצים רכות

פלפל לבן גרוס טרי בעדינות

2 ענפי טימין מופרדים לעלעלים

מלח ים גס

⅓ כוסית עדין

½ כוס זיתי קלאמטה מגולענים

מתכון מאת:

מברישים את פרוסות הזוקיני במעט שמן זית. בוזקים עליהם בעדינות מלח ים גס וצורבים בגריל לדקה על כל צד. מוציאים ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.

קוצצים את האנצ'ובי ועלי הטימין ומערבבים עם זיתי הקלאמטה. מתבלים במלח ופלפל לבן גרוס טרי.

מברישים את פרוסות הלחם הטוסקאני במעט שמן וצורבים בגריל משני צידיו. נזהרים שלא יישרפו!! מניחים מיד על הברוסקטה מס' פרוסות זוקיני צרובות ואת תערובת הזיתים-אנצ'ובי, טימין שהכנתם.

מניחים במרכז כל ברוסקטה את החלמון הרך ונותנים לו קצת להתפוצץ אם צריך....

מגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017