חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ברוסקטה עם זוקיני צרוב אנצ'ובי וחלמונים

6 פרוסות לחם טוסקאני בן יום או יומיים

4 זוקיני פרוס דק דק (במנדולינה) לאורך

4 פלחי אנצ'ובי (אורטיז או כל פירמה איכותית אחרת)

6 חלמונים מביצים רכות

פלפל לבן גרוס טרי בעדינות

2 ענפי טימין מופרדים לעלעלים

מלח ים גס

⅓ כוסית עדין

½ כוס זיתי קלאמטה מגולענים

מתכון מאת:

מברישים את פרוסות הזוקיני במעט שמן זית. בוזקים עליהם בעדינות מלח ים גס וצורבים בגריל לדקה על כל צד. מוציאים ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.

קוצצים את האנצ'ובי ועלי הטימין ומערבבים עם זיתי הקלאמטה. מתבלים במלח ופלפל לבן גרוס טרי.

מברישים את פרוסות הלחם הטוסקאני במעט שמן וצורבים בגריל משני צידיו. נזהרים שלא יישרפו!! מניחים מיד על הברוסקטה מס' פרוסות זוקיני צרובות ואת תערובת הזיתים-אנצ'ובי, טימין שהכנתם.

מניחים במרכז כל ברוסקטה את החלמון הרך ונותנים לו קצת להתפוצץ אם צריך....

מגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.