חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פבלובה סקסית עם פירות יער

4 חלבונים

225 גרם סוכר לבן הכי דק ועדין שיש

1 כפית קורנפלור

1 כפית חומץ בן יין לבן

לקרם שמנת וניל:

½ 1 מיכל שמנת מתוקה

1 כפות סוכר לבן

½ מקל וניל

גרידת לימון אחד

400-500 גרם פירות יער אדומים וטעימים

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים

מקציפים את החלבונים עם כף סוכר במיקסר עם המקצף.

כאשר מתחיל להיווצר קצף אמיתי מוסיפים בהדרגה את שארית הסוכר תוך כדי ההקצפה. מקציפים כך 3-4 דקות עד לקבלת קצץ חזק מאוד, מבריק ויציב.

מקפלים פנימה ידנית בעזרת לקקן את הקורנפלור ואת החומץ.

מציירים על נייר אפייה בעזרת עיפרון עיגול בקוטר 20 ס"מ, הופכים את נייר האפייה לצידו השני ומניחים על תבנית אפייה. מורחים את תערובת המרנג בעזרת פלטה או סכין חלקה על גבי הנייר ובתוך מסגרת העיגול המצויר.

אופים בתנור שחומם מראש ל-120 מעלות כשעה וחצי. מכבים את התנור ומשאירים בתוכו את הפבלובה עד לקירור מוחלט של התנור. (אפשר להשאיר אותה שם כל הלילה אם רוצים ולעבוד איתה למחרת)

קרם השמנת:

מקציפים את השמנת המתוקה, מוסיפים את הסוכר בהדרגה. מגרדים פנימה את מקל הוניל ומוסיפים את גרידת הלימון.

הרכבת הפבלובה:

מקלפים את נייר האפייה מתחתית הפבלובה ומניחים אותה על צלחת הגשה.מורחים את קרם השמנת והוניל על כל שטחה.

מפזרים מעל שפע של פירות יער אדומים- דובדבנים, תותים, פטל אדום, פטל שחור, אוכמניות וכו' וטורפים כאילו אין מחר.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.