חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פבלובה סקסית עם פירות יער

4 חלבונים

225 גרם סוכר לבן הכי דק ועדין שיש

1 כפית קורנפלור

1 כפית חומץ בן יין לבן

לקרם שמנת וניל:

½ 1 מיכל שמנת מתוקה

1 כפות סוכר לבן

½ מקל וניל

גרידת לימון אחד

400-500 גרם פירות יער אדומים וטעימים

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים

מקציפים את החלבונים עם כף סוכר במיקסר עם המקצף.

כאשר מתחיל להיווצר קצף אמיתי מוסיפים בהדרגה את שארית הסוכר תוך כדי ההקצפה. מקציפים כך 3-4 דקות עד לקבלת קצץ חזק מאוד, מבריק ויציב.

מקפלים פנימה ידנית בעזרת לקקן את הקורנפלור ואת החומץ.

מציירים על נייר אפייה בעזרת עיפרון עיגול בקוטר 20 ס"מ, הופכים את נייר האפייה לצידו השני ומניחים על תבנית אפייה. מורחים את תערובת המרנג בעזרת פלטה או סכין חלקה על גבי הנייר ובתוך מסגרת העיגול המצויר.

אופים בתנור שחומם מראש ל-120 מעלות כשעה וחצי. מכבים את התנור ומשאירים בתוכו את הפבלובה עד לקירור מוחלט של התנור. (אפשר להשאיר אותה שם כל הלילה אם רוצים ולעבוד איתה למחרת)

קרם השמנת:

מקציפים את השמנת המתוקה, מוסיפים את הסוכר בהדרגה. מגרדים פנימה את מקל הוניל ומוסיפים את גרידת הלימון.

הרכבת הפבלובה:

מקלפים את נייר האפייה מתחתית הפבלובה ומניחים אותה על צלחת הגשה.מורחים את קרם השמנת והוניל על כל שטחה.

מפזרים מעל שפע של פירות יער אדומים- דובדבנים, תותים, פטל אדום, פטל שחור, אוכמניות וכו' וטורפים כאילו אין מחר.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017