חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט אננס וסלרי אמריקאי

1 אננס גדול לא בשל מדי

4 גבעולי סלרי בהירים ללא עלים

2 כוסות עלי פטרוזיליה רכים

מיץ מלימון וחצי

2 כפות סוכר דמררה

½ כוס אגוזי קשיו קלויים

5 מלפפונים צעירים וקרנצ'יים

1 פלפל ירוק קצוץ דק

1 כף שמן שומשום קלוי

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

קולפים את האננס ומסירים את הליבה הקשה. חותכים לקוביות קטנטנות.

חותכים את גבעולי הסלרי למקטעים באורך 5 סנטימטרים ופורסים לאורכם לפרוסות דקיקות. מערבבים את הלימון עם הסוכר ועם המלח, ומוסיפים לאננס ולסלרי.

חותכים את המלפפונים הצעירים לפרוסות אורך דקיקות בעזרת מנדולינה, או בעזרת סכין חדה. מערבבים את המלפפונים עם הסלרי ועם האננס, ומוסיפים את הפלפל הירוק החריף ואת שמן השומשום.

בוזקים מלמעלה אגוזי קשיו, ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.