חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט אננס וסלרי אמריקאי

1 אננס גדול לא בשל מדי

4 גבעולי סלרי בהירים ללא עלים

2 כוסות עלי פטרוזיליה רכים

מיץ מלימון וחצי

2 כפות סוכר דמררה

½ כוס אגוזי קשיו קלויים

5 מלפפונים צעירים וקרנצ'יים

1 פלפל ירוק קצוץ דק

1 כף שמן שומשום קלוי

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

קולפים את האננס ומסירים את הליבה הקשה. חותכים לקוביות קטנטנות.

חותכים את גבעולי הסלרי למקטעים באורך 5 סנטימטרים ופורסים לאורכם לפרוסות דקיקות. מערבבים את הלימון עם הסוכר ועם המלח, ומוסיפים לאננס ולסלרי.

חותכים את המלפפונים הצעירים לפרוסות אורך דקיקות בעזרת מנדולינה, או בעזרת סכין חדה. מערבבים את המלפפונים עם הסלרי ועם האננס, ומוסיפים את הפלפל הירוק החריף ואת שמן השומשום.

בוזקים מלמעלה אגוזי קשיו, ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017