1 אננס גדול ולא בשל מדי
1 אגודת עלי רשאד
מיץ מלימון גדול ובשל
1 כף דבש פרחי בר
1 פלפל אדום חריף מגולען וקצוץ דק
שתי שיני שום כתושות
מלח ים גס לפי הטעם
קולפים את האננס היטב, חוצים לשניים, מוציאים את הגזע הקשה שבמרכז בעזרת סכין חדה, בחיתוך אלכסוני, וחותכים לקוביות קטנות בגודל חצי סנטימטר.
מפרידים את עלי הרשאד מהגבעולים, שוטפים אותם היטב מהחול, ומייבשים על מגבות נייר.
מערבבים את קוביות האננסים, הפלפל האדום החריף והשום שקצצתם, ומתבלים במיץ לימון ובדבש. מוסיפים את עלי הרשאד, בוזקים מלמעלה מלח ים גס, מערבבים בעדינות ומגישים מיד.
שימו לב שבסלט זה אין שמן כלל וכלל!
תגובות גולשים