חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט אננס טרי ועלי רשאד

1 אננס גדול ולא בשל מדי

1 אגודת עלי רשאד

מיץ מלימון גדול ובשל

1 כף דבש פרחי בר

1 פלפל אדום חריף מגולען וקצוץ דק

שתי שיני שום כתושות

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

קולפים את האננס היטב, חוצים לשניים, מוציאים את הגזע הקשה שבמרכז בעזרת סכין חדה, בחיתוך אלכסוני, וחותכים לקוביות קטנות בגודל חצי סנטימטר.

מפרידים את עלי הרשאד מהגבעולים, שוטפים אותם היטב מהחול, ומייבשים על מגבות נייר.

מערבבים את קוביות האננסים, הפלפל האדום החריף והשום שקצצתם, ומתבלים במיץ לימון ובדבש. מוסיפים את עלי הרשאד, בוזקים מלמעלה מלח ים גס, מערבבים בעדינות ומגישים מיד.

שימו לב שבסלט זה אין שמן כלל וכלל!

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017