חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט אננס טרי ועלי רשאד

1 אננס גדול ולא בשל מדי

1 אגודת עלי רשאד

מיץ מלימון גדול ובשל

1 כף דבש פרחי בר

1 פלפל אדום חריף מגולען וקצוץ דק

שתי שיני שום כתושות

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

קולפים את האננס היטב, חוצים לשניים, מוציאים את הגזע הקשה שבמרכז בעזרת סכין חדה, בחיתוך אלכסוני, וחותכים לקוביות קטנות בגודל חצי סנטימטר.

מפרידים את עלי הרשאד מהגבעולים, שוטפים אותם היטב מהחול, ומייבשים על מגבות נייר.

מערבבים את קוביות האננסים, הפלפל האדום החריף והשום שקצצתם, ומתבלים במיץ לימון ובדבש. מוסיפים את עלי הרשאד, בוזקים מלמעלה מלח ים גס, מערבבים בעדינות ומגישים מיד.

שימו לב שבסלט זה אין שמן כלל וכלל!

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.