חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט סיזר ודבאייל

2 לבבות חסה ערבית (ורק הלבבות, בבקשה לא להתקמצן)

2 חלמונים

שליש עד חצי כוס שמן זית עדין

2 שיני שום כתושות

⅓ כוס מיץ לימון סחוט טרי

1 כף חרדל

מלח ים לפי הטעם

1-½1 כוסות דבאייל (למתכון לדבאייל לחצו)

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

מערבבים את החלמונים עם החרדל, עם השום ועם מיץ הלימון, ומוסיפים מלח.מערבבים במטרפה ומוסיפים את שמן הזית בזרזוף עדין.

מפרידים את עלי החסה. משתמשים רק בעלים הצעירים והבהירים ביותר. שוטפים ומייבשים היטב את העלים. מערבבים עם הרוטב בעדינות כדי לא לקרוע את העלים, ומפזרים את הדבאייל מלמעלה בנדיבות. מערבבים קלות ומגישים מיד.

נ"ב: בדרך כלל בסלט סיזר (קיסר) אין חרדל ברוטב ויש אנשובי. פה עשיתי וריאציה כדי שהוא יתאים יותר לדבאייל.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.