חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט סיזר ודבאייל

2 לבבות חסה ערבית (ורק הלבבות, בבקשה לא להתקמצן)

2 חלמונים

שליש עד חצי כוס שמן זית עדין

2 שיני שום כתושות

⅓ כוס מיץ לימון סחוט טרי

1 כף חרדל

מלח ים לפי הטעם

1-½1 כוסות דבאייל (למתכון לדבאייל לחצו)

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

מערבבים את החלמונים עם החרדל, עם השום ועם מיץ הלימון, ומוסיפים מלח.מערבבים במטרפה ומוסיפים את שמן הזית בזרזוף עדין.

מפרידים את עלי החסה. משתמשים רק בעלים הצעירים והבהירים ביותר. שוטפים ומייבשים היטב את העלים. מערבבים עם הרוטב בעדינות כדי לא לקרוע את העלים, ומפזרים את הדבאייל מלמעלה בנדיבות. מערבבים קלות ומגישים מיד.

נ"ב: בדרך כלל בסלט סיזר (קיסר) אין חרדל ברוטב ויש אנשובי. פה עשיתי וריאציה כדי שהוא יתאים יותר לדבאייל.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017