חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט עלי זעתר

2 כוסות עלי זעתר מופרדים

10 צנוניות חתוכות לקוביות (או 3 צנונים בינוניים)

½1 כף סומק איכותי

2 בצלים אדומים קצוצים דק

מיץ מלימון עד לימון וחצי בשלים

½ כוס צנובר קלוי

5-4 כפות שמן זית סורי

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

מערבבים את עלי הזעתר עם הבצל, עם מיץ הלימון ועם הסומק. מוסיפים את הצנוניות ואת שמן הזית, מערבבים, מפזרים מלמעלה את הצנובר הקלוי ומגישים מיד.

תגובות גולשים

1.

"טעמתי את הסלט הזה בסדנת לחמים אצל ארז מעולם לא אכלתי זעתר בעלים,והסלט פשוט מדהים קראנצי חמצמץ וטעים."

— שירלי, צורית | 28.03.15 02:09
יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017