חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ברוקולי צרוב במיסו לבן

2 ראשי ברוקולי בינוניים

2 כפות מיסו לבן

מיץ מלימון אחד

4-5 כפות שמן בוטנים

½ כוס שקדים קלויים שבורים

מלח ים גס

פלפל לבן גרוס לפי הטעם

מתכון מאת:

מחממים מחבת ברזל על הלהבה. בינתיים מחלקים את ראשי הברוקולי לפרחים וחוצים כל פרח לשניים.

מקפיצים את ראשי הברוקולי בשמן הבוטנים החם 2-3 דקות על כל צד, ומתבלים בעדינות במלח ובפלפל.

בינתיים מדללים את המיסו הלבן בחצי כוס מים ובמיץ הלימון, מוסיפים למחבת ומערבבים היטב. מגישים על מצע של אורז לבן ומרגישים איך הבריאות צומחת לכם בקיבה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017