חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ברוקולי צרוב במיסו לבן

2 ראשי ברוקולי בינוניים

2 כפות מיסו לבן

מיץ מלימון אחד

4-5 כפות שמן בוטנים

½ כוס שקדים קלויים שבורים

מלח ים גס

פלפל לבן גרוס לפי הטעם

מתכון מאת:

מחממים מחבת ברזל על הלהבה. בינתיים מחלקים את ראשי הברוקולי לפרחים וחוצים כל פרח לשניים.

מקפיצים את ראשי הברוקולי בשמן הבוטנים החם 2-3 דקות על כל צד, ומתבלים בעדינות במלח ובפלפל.

בינתיים מדללים את המיסו הלבן בחצי כוס מים ובמיץ הלימון, מוסיפים למחבת ומערבבים היטב. מגישים על מצע של אורז לבן ומרגישים איך הבריאות צומחת לכם בקיבה.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.