חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

גם לחם גם עוגה של דלעת

¾ 1 כוסות קמח חלה

100 גרם סוכר דמררה

1 כפית סודה לשתייה

½ כפית אבקת אפייה

½ כפית מלח

½ כפית קינמון

½ כפית אגוז מוסקט

½ כפית אבקת גינג'ר

¼ כפית ציפורן

2 ביצים

¼ כוס מים

80 מ"ל שמן זית

2 כפות דבש

1 כוס פירה של דלעת = 300 גרם דלעת לפני בישול

מתכון מאת:

מערבבים את כל המרכיבים היבשים יחד בקערה, כולל הסוכר.

בקערה נפרדת מערבבים את כל שאר החומרים. דואגים שהביצים יתערבבו היטב בתערובת הנוזלית.

מוסיפים לקערת המרכיבים היבשים ובוחשים היטב במשך כדקה.

מוזגים לתבנית אינגליש קייק ומפזרים על העוגה זרעי דלעת. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-45 דקות.

תגובות גולשים

1.

"טעים! הכנתי עם תחליף ביצים טבעוני (2 וחצי כפות פשתן טחון מעורבבות עם 6 כפות מים)- יצא לח, טעים וממש פשוט להכנה. עכשיו בתנור נגלה שניה בתבניות אישיות"

— ליאת, נס ציונה | 14.08.14 21:56
2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.