חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

גם לחם גם עוגה של דלעת

¾ 1 כוסות קמח חלה

100 גרם סוכר דמררה

1 כפית סודה לשתייה

½ כפית אבקת אפייה

½ כפית מלח

½ כפית קינמון

½ כפית אגוז מוסקט

½ כפית אבקת גינג'ר

¼ כפית ציפורן

2 ביצים

¼ כוס מים

80 מ"ל שמן זית

2 כפות דבש

1 כוס פירה של דלעת = 300 גרם דלעת לפני בישול

מתכון מאת:

מערבבים את כל המרכיבים היבשים יחד בקערה, כולל הסוכר.

בקערה נפרדת מערבבים את כל שאר החומרים. דואגים שהביצים יתערבבו היטב בתערובת הנוזלית.

מוסיפים לקערת המרכיבים היבשים ובוחשים היטב במשך כדקה.

מוזגים לתבנית אינגליש קייק ומפזרים על העוגה זרעי דלעת. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-45 דקות.

תגובות גולשים

1.

"טעים! הכנתי עם תחליף ביצים טבעוני (2 וחצי כפות פשתן טחון מעורבבות עם 6 כפות מים)- יצא לח, טעים וממש פשוט להכנה. עכשיו בתנור נגלה שניה בתבניות אישיות"

— ליאת, נס ציונה | 14.08.14 21:56
יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017