חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

אוזני המן נהדרות

אוזני המן של קונדיטוריה למי שאוהב לאכול טוב ולא מפחד מסוכר וחמאה.

לבצק:

¾ כוס סוכר

250 גרם חמאה

4 כפות חלב

1 שקית אבקת אפיה

500 גרם קמח

למילוי פרג :

250 ג'ר פרג טחון טרי

1 כוס חלב

½ כוס סוכר

250 גרם פירורי עוגיות (אפשר פתי בר כתושים גס)

50 גרם חמאה

למילוי שוקולד:

1 ממרח שוקולד (אפשר השחר או נסטלה)

2 כפות קמח 

אותו דבר ניתן לעשות עם ממרח חלבה/ריבת חלב.

מתכון מאת:

הבצק:

לשים את כל החומרים לבצק אחיד ומכניסים למקרר לשעתיים.

לאחר שעתיים קורצים עיגולים, ממלאים בכפית מהמילוי הנבחר וסוגרים שלוש פינות.

לאפות ב-180 מעלות 15 דקות או עד שהאוזניים מזהיבות.

הכנת מילוי פרג:

שמים בסיר חלב סוכר וחמאה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומוסיפים במהירות ותוך כדי ערבוב את הפרג ואת פירורי העוגיות ומבשלים דקה-שתיים.

לשמור בקירור עד השימוש. אפשר להכין גם שבוע מראש.

מילוי שוקולד:

מערבבים את ממרח השוקולד עם שתי כפות הקמח וממלאים את אוזני ההמן. ניתן להשתמש גם בממרח ריבת חלב/חלבה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017