חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

אוזני המן נהדרות

אוזני המן של קונדיטוריה למי שאוהב לאכול טוב ולא מפחד מסוכר וחמאה.

לבצק:

¾ כוס סוכר

250 גרם חמאה

4 כפות חלב

1 שקית אבקת אפיה

500 גרם קמח

למילוי פרג :

250 ג'ר פרג טחון טרי

1 כוס חלב

½ כוס סוכר

250 גרם פירורי עוגיות (אפשר פתי בר כתושים גס)

50 גרם חמאה

למילוי שוקולד:

1 ממרח שוקולד (אפשר השחר או נסטלה)

2 כפות קמח 

אותו דבר ניתן לעשות עם ממרח חלבה/ריבת חלב.

מתכון מאת:

הבצק:

לשים את כל החומרים לבצק אחיד ומכניסים למקרר לשעתיים.

לאחר שעתיים קורצים עיגולים, ממלאים בכפית מהמילוי הנבחר וסוגרים שלוש פינות.

לאפות ב-180 מעלות 15 דקות או עד שהאוזניים מזהיבות.

הכנת מילוי פרג:

שמים בסיר חלב סוכר וחמאה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומוסיפים במהירות ותוך כדי ערבוב את הפרג ואת פירורי העוגיות ומבשלים דקה-שתיים.

לשמור בקירור עד השימוש. אפשר להכין גם שבוע מראש.

מילוי שוקולד:

מערבבים את ממרח השוקולד עם שתי כפות הקמח וממלאים את אוזני ההמן. ניתן להשתמש גם בממרח ריבת חלב/חלבה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.