חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פאטייר במילוי זעתר

בצק בסיסי לפאטייר

למלית:

5 בצלים קצוצים

2 כוסות עלי זעתר בלאדי מופרדים

2 כפות סומאק

מלח ים, לפי הטעם

½ כוס שמן זית סורי

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

מכינים את בצק הפאטייר.

מטגנים במחבת את הבצל הקצוץ בשמן זית עד שקיפות בלבד. מסירים מהאז ומעבירים לקערה.

מערבבים את הבצל המטוגן עם עלי הזעתר והסומאק, מתבלים במלח לפי הצורך.

ממלאים את הפאטיירים ואופים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.