חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פאטייר במילוי זעתר

בצק בסיסי לפאטייר

למלית:

5 בצלים קצוצים

2 כוסות עלי זעתר בלאדי מופרדים

2 כפות סומאק

מלח ים, לפי הטעם

½ כוס שמן זית סורי

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

מכינים את בצק הפאטייר.

מטגנים במחבת את הבצל הקצוץ בשמן זית עד שקיפות בלבד. מסירים מהאז ומעבירים לקערה.

מערבבים את הבצל המטוגן עם עלי הזעתר והסומאק, מתבלים במלח לפי הצורך.

ממלאים את הפאטיירים ואופים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017