חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פאטייר במילוי עגל

בצק בסיסי של פאטייר

למלית:

500 גרם בשר עגל טחון פעמיים גס

2 פלפלים אדומים מתוקים, חתוכים לקוביות קטנות

1-2 פלפלים אדומים חריפים, מגולענים וקצוצים דק

8 בצלים בגודל בינוני-גדול, קצוצים

½ כוס שמן זית סורי

מלח ים גס, לפי הטעם

3-4 כפות עלי נענע קצוצים דק

מתכון מאת:
מתוך: אפייה / בשרים

מכינים את בצק הפאטייר.

מחממים את שמן הזית במחבת, מוסיפים את הבצלים הקצוצים ומטגנים עד הזהבה.

מוסיפים את הפלפל האדום החתוך והפלפל החריף וממשיכים לטגן עוד מספר דקות. מסירים מהאש ומעבירים לקערה.

באותה מחבת, כשהיא מחוממת היטב, מקפיצים את הבשר עד לסגירה שלו, תהליך שלוקח 2 דקות לערך, תוך כדי ערבוב מתמיד של הבשר בכף עץ מוסיפים לבשר את תערובת הפלפלים והבצלים, המלח ועלי הנענע.

מתבלים במעט קינמון ומוסקט. ממלאים את הפאטיירים ואופים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017