חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פאטייר במילוי חמציץ

בצק בסיסי של פאטייר

למלית:

500 גרם עלי חמציץ ללא הגבעולים, שטופים ויבשים

כפית מלח ים גס

400 גרם גבינת קשקבל איכותית מגוררת

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

מכינים את בצק הפאטייר.

שמים את עלי החמציץ השטופים והיבשים בקערה גדולה. מפזרים את המלח הגס מעל לעלי החמציץ ומועכים אותם בידיים.

ממשיכים עד שעלי החמציץ מפרישים את כל נוזליהם. סוחטים ומעבירים לקרש חיתוך וקוצצים היטב.

מערבבים את עלי החמציץ עם גבינת הקשקבל. ממלאים את הפאטיירים ואופים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017