חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פאטייר במילוי חמציץ

בצק בסיסי של פאטייר

למלית:

500 גרם עלי חמציץ ללא הגבעולים, שטופים ויבשים

כפית מלח ים גס

400 גרם גבינת קשקבל איכותית מגוררת

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

מכינים את בצק הפאטייר.

שמים את עלי החמציץ השטופים והיבשים בקערה גדולה. מפזרים את המלח הגס מעל לעלי החמציץ ומועכים אותם בידיים.

ממשיכים עד שעלי החמציץ מפרישים את כל נוזליהם. סוחטים ומעבירים לקרש חיתוך וקוצצים היטב.

מערבבים את עלי החמציץ עם גבינת הקשקבל. ממלאים את הפאטיירים ואופים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.