חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פאטייר במילוי תרד

בצק בסיסי של פאטייר

למלית:

500 גרם תרד טורקי (אפשר גם רגיל), טרי ושטוף היטב, מיובש לגמרי.

½ כפית מלח ים גס

200 גרם גבינת עזים טרייה (למשל: פטה עזים)

3 שיני שום

פלפל לבן גרוס גס, לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

מכינים את בצק הפאטייר.

שמים את התרד השטוף והיבש בקערה גדולה. מפזרים את המלח הגס מעל לתרד ומועכים את עלי התרד בידיים.

ממשיכים עד שהתרד מפריש את כל נוזליו. סוחטים את התרד ומעבירים לקרש חיתוך וקוצצים היטב.

מניחים בקערה נפרדת את הגבינה והשום ומוסיפים להם את התרד, מערבבים היטב והמלית מוכנה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.