חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פאטייר במילוי תרד

בצק בסיסי של פאטייר

למלית:

500 גרם תרד טורקי (אפשר גם רגיל), טרי ושטוף היטב, מיובש לגמרי.

½ כפית מלח ים גס

200 גרם גבינת עזים טרייה (למשל: פטה עזים)

3 שיני שום

פלפל לבן גרוס גס, לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

מכינים את בצק הפאטייר.

שמים את התרד השטוף והיבש בקערה גדולה. מפזרים את המלח הגס מעל לתרד ומועכים את עלי התרד בידיים.

ממשיכים עד שהתרד מפריש את כל נוזליו. סוחטים את התרד ומעבירים לקרש חיתוך וקוצצים היטב.

מניחים בקערה נפרדת את הגבינה והשום ומוסיפים להם את התרד, מערבבים היטב והמלית מוכנה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017