חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

אוזניים מבצק אווזים במילוי טלה ירוק

20-25 יחידות.

לבצק:

500 גרם קמח חלה של סוגת

3 גרם שמרים יבשים (פחות מחצי כפית)

200 גרם שומן אווז מומס ומסונן (ניתן לקנות קפוא במעדניות ובסופרים מסוימים)

½ כף שטוחה מלח

1 כף חומץ בן יין לבן

150 גרם מים קרים

למילוי טלה:

250 גרם כתף טלה טחון טרי

½1 כוסות זיתי טאסוס מגולענים וקצוצים בינוני

1 כוס בצל ירוק קצוץ בינוני

1 כף שמן זית

¼ כוס מים

1 כף פלפל ירוק חריף מגולען וקצוץ דק

½ כוס בשר חציל קלוי וקלוף, מנוקז היטב (לתת לו לנוח במסננת כחצי שעה אחרי הקילוף)

1 כפית מחוקה זרעי ינסון

מלח ים גס לפי הטעם

קורט קינמון

קורט הל

מתכון מאת:

הבצק:

מערבבים היטב את הקמח עם השמרים. מוסיפים את שאר החומרים חוץ מהמים.

מתחילים לערבב את חומרי הבצק תוך כדי הוספת המים ויוצרים בצק אחיד.

עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות.

המילוי:

מערבבים הכל יחד. בשר הטלה נשאר חי. המילוי צריך להיות רך וטיפה רטוב כדי שלא יתייבש בזמן האפייה.

הכנת האוזניים:

מרדדים את בצק האווזים על משטח מקומח לעובי דק דק. קורצים עיגולים בקוטר 7- 8 ס"מ.

ממלאים כל עיגול בצק בכף מלאה מלית הטלה וסוגרים לצורת אוזן (משולש). מהדקים היטב ומניחים על תבנית אפייה מרופדת נייר אפייה.

מורחים בביצה, מתפיחים כ- 10 דקות. מורחים שוב בביצה ואופים בתנור חם, 200 מעלות כ- 15 דקות.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.