פודינג קוקוס וגריסי פנינה
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פודינג קוקוס וגריסי פנינה

זוהי וריאציה לפודינג האורז הקלאסי ופשוט כיף אדיר לאכול אותו בחורף. אני נוהג להגיש את הפודינג הזה יחד עם פרוסות עבות של אגסים בשלים עליהן טפטפתי מיץ לימון. האגס והקוקוס הם כמו חתן וכלה מתחת לחופתם.

1 כוס גריסי פנינה שטופים ומסוננים

2 כוסות חלב 3%

1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 30%

½ כוס מים

½ אגוז קוקוס מקולף ומגורר דק

¾ כוס סוכר

1 מקל קינמון

1 כף מי זהר

½ כוס בוטנים קלויים

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים

מבשלים יחד את הגריסים, הקוקוס המגורר, הסוכר, החלב, השמנת והמים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב בעזרת מקל הקינמון, כך טעמיו משתחררים אל הפודינג.

לקראת סוף הבישול מוסיפים את מי הזהר. מבשלים עד שהגריסים מתנפחים והתערובת מסמיכה לגמרי. מגישים מיד עם מקל קינמון ובוטנים קלויים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017