חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט פפאיה ירוקה בוסר ושבבי קוקוס טרי

פפאיה ירוקה מצויה במקומותינו בנדיבות רבה. בעיקר הודות לכל אותם עובדים תאילנדים שמעבדים את שדות ארצנו ומחזיקים לנו את החקלאות בזיעת אפם. זוהי וריאציה מקומית לסלט המוכר, נסו אותה. שימו לב: הסלט אמור להיות חריף ואפשר להוסיף לו הרבה עלי כוסברה למי שלא נרתע בעוונותיו.

1  פומלה ירוקה, קלופה ומפוררת לחתיכות קטנות שמתאימות לסלט

1 כוס שבבי קוקוס טריים (חותכים את הקוקס דק-דק בעזרת מנדולינה או סכין חדה)

1 כוס עלי נענע צעירים מופרדים

2 כפות דבש

2 פלפל אדום חריף, פרוס דק

3-4 שיני שום כתושות

1 פפאית בוסר ירוקה, מקולפת וחתוכה לרצועות צרות

מלח ים גס, לפי הטעם

מיץ לימון מ-2 לימונים בשלים

½ כוס פיסטוק קלוי ושבור

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

מערבבים בקערה את מיץ הלימון עם הדבש והמלח מוסיפים את רצועות הפאפייה הירוקה, שבבי הקוקוס הטריים, בשר הפומלה, מערבבים ומוסיפים את פרוסות הפלפל החריף.

מוסיפים את עלי הנענע והפיסטוקים הקלויים, מערבבים ומגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.