חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קולרבי מוקפץ בפיקואל

6 קולרבי צעירים וקטנים

5-6 כפות שמן זית (רצוי פיקואל חדש מהעונה)

1 כוס עלי פטרוזיליה קטנים מופרדים

2 לימונים בשלים

מלח ים גס ופלפל לבן גרוס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

קולפים את הקולרבי וחותכים לשמיניות. קולפים את הלימונים גם מקליפתם הלבנה ומפרידים לפילטים בעזרת סכין קטנה וחדה.

מקפיצים את שמיניות הקולרבי הקלופות במחבת חמה עם שמן זית במשך כמה דקות, עד שייחרכו בקצותיהן. מוציאים מהמחבת, מתבלים במלח ובפלפל, מערבבים עם עלעלי הפטרוזיליה ופילה הלימון, מטפטפים עוד קצת שמן זית מלמעלה, אם בא לכם (מומלץ בהחלט), ומגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.