חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קולרבי מוקפץ בפיקואל

6 קולרבי צעירים וקטנים

5-6 כפות שמן זית (רצוי פיקואל חדש מהעונה)

1 כוס עלי פטרוזיליה קטנים מופרדים

2 לימונים בשלים

מלח ים גס ופלפל לבן גרוס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

קולפים את הקולרבי וחותכים לשמיניות. קולפים את הלימונים גם מקליפתם הלבנה ומפרידים לפילטים בעזרת סכין קטנה וחדה.

מקפיצים את שמיניות הקולרבי הקלופות במחבת חמה עם שמן זית במשך כמה דקות, עד שייחרכו בקצותיהן. מוציאים מהמחבת, מתבלים במלח ובפלפל, מערבבים עם עלעלי הפטרוזיליה ופילה הלימון, מטפטפים עוד קצת שמן זית מלמעלה, אם בא לכם (מומלץ בהחלט), ומגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017