חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

לחם צימוקים איראנים ואגוזי פקאן

6 כוסות קמח מלא אורגני

4-½3 כוסות מים

30 גר' שמרים טריים

2 כפות מולסה

½1 כפיות מלח

1 כוס צימוקים איראניים (בהירים) מושרים במים

1 כוס אגוזי פקאן קלויים ושבורים

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

מערבבים את הקמח והשמרים, מוסיפים את המים והמולסה, לשים עד לקבלת בצק אחיד, מוסיפים את המלח, האגוזים והצימוקים – לשים מספר דקות עד לקבלת בצק גמיש ומבריק, מניחים להטפחה בקערה מכוסה בניילון כשעתיים. לשים פעם נוספת, לישה קצרה ומטפיחים לשעה נוספת. יוצרים מהבצק 2 כיכרות מוארכים ומטפיחים עוד כ- 45 דקות.

אופים בתנור בחום של 180 מעלות עם הרבה אדים (מניחים קערה עם מים בתחתית התנור)במשך 35-40 דקות או עד שמשחים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017