חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פירה משודרג עם עצמות מח

1 קילוגרם תפוחי אדמה לבנים לפירה

½ כוס צנוברים קלויים

10 עצמות מח שמנמנות

½-¾ כוס חלב חם

מלח ים גס ופלפל לבן גרוס טרי לפי הטעם

קורט מוסקט

מתכון מאת:
מתוך: בשרים / תוספות

צולים את עצמות המח בתנור מחומם מראש ל-230 מעלות במשך כעשרים דקות. מורידים את הטמפרטורה למאתיים מעלות, ואופים את תפוחי האדמה בתבנית שטוחה עד שהם מתרככים, כשעה עד שעה ורבע (תלוי בתנור ובגודלם של תפוחי האדמה).

מועכים את תפוחי האדמה על קליפתם בקערה גדולה בעזרת מזלג. מוציאים את מח העצם בעזרת כפית מהעצמות הצלויות, מוסיפים לתערובת עם מעט חלב. מערבבים, מתבלים במלח, בפלפל ובמעט אגוז מוסקט.

מוסיפים את הצנוברים הקלויים וממשיכים למעוך. אין צורך להגיע למרקם חלק, גושים זה טוב לפירה. מגישים עם השניצלים או עם סטייק עסיסי ולוקחים כדור נגד ייסורי מצפון. כל-כך טעים שזה נורא.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.