חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

שניצל בציפוי פיצוחים

½ קילוגרם חזה עוף טרי

½ כוס קמח

1 כוס פירורי לחם איכותיים

½ כוס זירעוני חמניות

⅓ כוס זירעוני דלעת

½ כוס שומשום מלא

⅓ כוס שקדים שבורים

שתי ביצים

¼ כוס חלב

מלח ים דק ופלפל לבן גרוס לפי הטעם

שמן איכותי לטיגון עמוק (ולא קנולה)

מתכון מאת:
מתוך: עופות

שניצל זה שניצל זה שניצל, אבל בכל זאת אתן את כל ההסברים: פותחים בעזרת סכין חדה כל חזה לפרפר דק ומשטחים בעזרת סכין רחבה עד שהחזה נהיה דק (לא דופקים בסכין שניצלים!).

מקמחים בעדינות את פרוסות חזה העוף. טורפים את הביצים עם מעט חלב בצלחת עמוקה, ומערבבים את כל הפיצוחים ופירורי הלחם בצלחת שטוחה שנייה. מתבלים את תערובת הפיצוחים במלח ובפלפל.

טובלים כל פרוסת חזה עוף בבלילת הביצים, ואחר כך מצפים בתערובת שהכנתם. מהדקים היטב לחזה, כדי שלא ייפול בטיגון. מטגנים בשמן החם עד הזהבה משני הצדדים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017