חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

שניצל בציפוי פיצוחים

½ קילוגרם חזה עוף טרי

½ כוס קמח

1 כוס פירורי לחם איכותיים

½ כוס זירעוני חמניות

⅓ כוס זירעוני דלעת

½ כוס שומשום מלא

⅓ כוס שקדים שבורים

שתי ביצים

¼ כוס חלב

מלח ים דק ופלפל לבן גרוס לפי הטעם

שמן איכותי לטיגון עמוק (ולא קנולה)

מתכון מאת:
מתוך: עופות

שניצל זה שניצל זה שניצל, אבל בכל זאת אתן את כל ההסברים: פותחים בעזרת סכין חדה כל חזה לפרפר דק ומשטחים בעזרת סכין רחבה עד שהחזה נהיה דק (לא דופקים בסכין שניצלים!).

מקמחים בעדינות את פרוסות חזה העוף. טורפים את הביצים עם מעט חלב בצלחת עמוקה, ומערבבים את כל הפיצוחים ופירורי הלחם בצלחת שטוחה שנייה. מתבלים את תערובת הפיצוחים במלח ובפלפל.

טובלים כל פרוסת חזה עוף בבלילת הביצים, ואחר כך מצפים בתערובת שהכנתם. מהדקים היטב לחזה, כדי שלא ייפול בטיגון. מטגנים בשמן החם עד הזהבה משני הצדדים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.