חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ציר עוף

ובכן, רבותיי, בואו נהיה כנים לרגע. למי מכם אין אבקת מרק בבית לעתות חירום? מי מכם באמת לא משתמש בתחליף הזה לטעמים האמיתיים שיוצאים מסירים גדולים המבעבעים בשקט–בשקט על הלהבות כל הלילה ועושים לנו בבית ריח של מטבח מסעדות? ואפילו שהתשובה ברורה לחלוטין,
החלטתי לתת לכם שוב מתכוני קלי–קלות לצירים, שיעשו לכם חורף של נזידים ותבשילים רציניים, ואתם - אל תתעצלו ואל תעגלו פינות.

לכתבה המלאה בגלובס

1 תרנגולת שלמה ושמנמנה

5 גזרים חצויים

5 בצלצלים קלופים וחצויים

1 שורש פטרוזיליה קלוף וחצוי

½ שורש סלרי קלוף

1 שן שום

גבעולי שמיר אחדים

גבעולי פטרוזיליה אחדים

מתכון מאת:
מתוך: עופות

בניגוד לציר העצמות, כאן לא צולים את התרנגולת ומטגנים את הירקות. פשוט מכניסים את כל המרכיבים לסיר גדול, מציפים במים, מביאים לרתיחה, מקפים. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-6 שעות או עד שטעמו של הציר עמוק. מסננים ומשתמשים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.