חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חלת דבש גלילי ופיסטוק חלבי

1 ק"ג קמח לבן אורגני

150 גרם פיסטוק קלופים קלוי +100 גרם פיסטוק לציפוי

⅓  כוס דבש פרחי בר

30 גרם שמרים

3 חלמונים

1.5-2 כוסות מים

½ כוס חמאה רכה

1 כף מלח ים

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

מערבבים את כל החומרים חוץ מהמלח והפיסטוקים. לשים עד לקבלת בצק אחיד ואלסטי. מוסיפים את המלח והפיסטוקים ולשים עוד מספר דקות. מניחים בקערה משומנת ומתפיחים שעתיים. מחלקים ל- 3 כדורים, מכסים בניילון ומתפיחים עוד 20 דקות. פותחים כל כדור לנקניק ארוך ויוצרים חלה עגולה. מורחים מעט מים ובוזקים את הפיסטוקים לעיטור מלמעלה. מתפיחים כ- 45 דקות. אופים בתנור לח שחומם מראש ל180 מעלות כ- 25 דקות. מצננים על גבי רשת ואוכלים בתאבון.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017