חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

לחם פרנה על חלוקי נחל

1 ק"ג קמח

700 גרם מים חמימים

30 גרם שמרים טריים

3 כפות סוכר

1 כף מלח

2 כפות עלי זעתר טריים

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

מערבבים את החומרים ולשים עד לקבלת בצק רך ואוורירי כ- 10 דקות. לא להבהל אם הבצק נדבק לידיים, זהו סוג הבצק. מתפיחים את הבצק במשך שעה וחצי בתוך קערה משומנת בשמן זית ומכוסה במגבת לחה. מחלקים את הבצק ל- 4 כדורים ומשאירים לתפוח עוד כ- 30 דקות.

מחממים מראש תנור לחום גבוה ביותר, בתחתית התנור מפזרים חלוקי נחל או אבן אפייה. פותחים את הכדור לפיתה בקוטר של 25- 30 ס"מ, מניחים בזהירות על חלוקי הנחל את הפרנה ואופים כ- 10 דקות.

ניתן גם לאפות את הפרנה בטאבון.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.