חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קומפוט רובארב ותותים

½ ק"ג גבעולי רובארב מנוקים חתוכים לחתיכות של 2 ס"מ

2 כוסות סוכר

½ ק"ג תותים חתוכים לשניים

½ כוס מים

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים

לבשל את הרובארב עם המים והסוכר. אחרי 3-4 דקות להוסיף את התותים. לערבב בעדינות בכף-עץ, כדי שהבישול יהיה אחיד. להמשיך בבישול עוד 2 דקות. להוריד מהאש ולהניח להתקרר לטמפרטורת החדר. להגיש עם גלידת וניל רצינית או עם יוגורט קפוא. אפשר לחבר עם פרנץ' טוסט וקרם פרש.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017