חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קומפוט רובארב ותותים

½ ק"ג גבעולי רובארב מנוקים חתוכים לחתיכות של 2 ס"מ

2 כוסות סוכר

½ ק"ג תותים חתוכים לשניים

½ כוס מים

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים

לבשל את הרובארב עם המים והסוכר. אחרי 3-4 דקות להוסיף את התותים. לערבב בעדינות בכף-עץ, כדי שהבישול יהיה אחיד. להמשיך בבישול עוד 2 דקות. להוריד מהאש ולהניח להתקרר לטמפרטורת החדר. להגיש עם גלידת וניל רצינית או עם יוגורט קפוא. אפשר לחבר עם פרנץ' טוסט וקרם פרש.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.