חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קומפוט רובארב ותותים

½ ק"ג גבעולי רובארב מנוקים חתוכים לחתיכות של 2 ס"מ

2 כוסות סוכר

½ ק"ג תותים חתוכים לשניים

½ כוס מים

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים

לבשל את הרובארב עם המים והסוכר. אחרי 3-4 דקות להוסיף את התותים. לערבב בעדינות בכף-עץ, כדי שהבישול יהיה אחיד. להמשיך בבישול עוד 2 דקות. להוריד מהאש ולהניח להתקרר לטמפרטורת החדר. להגיש עם גלידת וניל רצינית או עם יוגורט קפוא. אפשר לחבר עם פרנץ' טוסט וקרם פרש.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.