חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

אומיטאס מפולנטה

4 קלחי-תירס יפים עם העלים הירוקים שלהם

1 כוס פולנטה

2.5-2 כוסות ציר עוף

4-5 כפות שמן-זית

½ כוס פרמזן מגורר עדין

50 גרם חמאה

1-2 צ'ילי אדומים קצוצים דק

חופן עלי-בזיליקום קצוצים גס

מתכון מאת:

מקלפים את התירס בעדינות, ושוברים את בסיס הקלח כך שכל המעטפת תצא שלמה. משרים את העלים במים. חותכים את כל גרגירי התירס מהקלח. מבשלים את הפולנטה בציר העוף, למשך כ-10 דקות בערך, תוך כדי ערבוב. מוסיפים חמאה, שמן-זית, ואת גרגירי התירס הטריים. ממשיכים בבישול עוד כ-10 דקות, עד שמתקבלת מחית אחידה. מוסיפים את הצ'ילי, הפרמזן המגורר והבזיליקום, ומערבבים מחוץ ללהבה. ממלאים את המעטפות הירוקות של התירס, קושרים בסרט שהכנתם מעלה של תירס, ומאדים במשך 20 דקות בסיר של קוסקוס. צולים בתנור חם עוד מספר דקות, עד שהעלים משחימים. מגישים עם סלסה חריפה וקרם פרש. שותים טאקילה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017