חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

אומיטאס מפולנטה

4 קלחי-תירס יפים עם העלים הירוקים שלהם

1 כוס פולנטה

2.5-2 כוסות ציר עוף

4-5 כפות שמן-זית

½ כוס פרמזן מגורר עדין

50 גרם חמאה

1-2 צ'ילי אדומים קצוצים דק

חופן עלי-בזיליקום קצוצים גס

מתכון מאת:

מקלפים את התירס בעדינות, ושוברים את בסיס הקלח כך שכל המעטפת תצא שלמה. משרים את העלים במים. חותכים את כל גרגירי התירס מהקלח. מבשלים את הפולנטה בציר העוף, למשך כ-10 דקות בערך, תוך כדי ערבוב. מוסיפים חמאה, שמן-זית, ואת גרגירי התירס הטריים. ממשיכים בבישול עוד כ-10 דקות, עד שמתקבלת מחית אחידה. מוסיפים את הצ'ילי, הפרמזן המגורר והבזיליקום, ומערבבים מחוץ ללהבה. ממלאים את המעטפות הירוקות של התירס, קושרים בסרט שהכנתם מעלה של תירס, ומאדים במשך 20 דקות בסיר של קוסקוס. צולים בתנור חם עוד מספר דקות, עד שהעלים משחימים. מגישים עם סלסה חריפה וקרם פרש. שותים טאקילה.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.