חצילים נאים
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חצילים נאים

מדובר, רבותיי, בפרוסות חצילים קלופים ולא צלויים, חס וחלילה.

שני חצילים עגולים וצחורים

מיץ מלימון וחצי

½ כוס בוטנים קלויים

דבש

פלפל אדום חריף

שמן זית עדין

מלח-ים גס

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

מקלפים את החצילים ופורסים לאורך, הכי דק שאתם יכולים. מערבבים את כל חומרי הרוטב ושופכים על הפרוסות. מפזרים עלי בזיליקום צעירים, ואוכלים.

לא מכינים את הסלט הזה מראש. מכינים בשלוש דקות, ואוכלים.

מניסיוני, כמה שיותר חריף, ככה יותר טעים במקרה הזה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.