חצילים נאים
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חצילים נאים

מדובר, רבותיי, בפרוסות חצילים קלופים ולא צלויים, חס וחלילה.

שני חצילים עגולים וצחורים

מיץ מלימון וחצי

½ כוס בוטנים קלויים

דבש

פלפל אדום חריף

שמן זית עדין

מלח-ים גס

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

מקלפים את החצילים ופורסים לאורך, הכי דק שאתם יכולים. מערבבים את כל חומרי הרוטב ושופכים על הפרוסות. מפזרים עלי בזיליקום צעירים, ואוכלים.

לא מכינים את הסלט הזה מראש. מכינים בשלוש דקות, ואוכלים.

מניסיוני, כמה שיותר חריף, ככה יותר טעים במקרה הזה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017