חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

לחמניות שיפון בדבש ופירות יבשים

1 ק"ג קמח- 60-70% שיפון מלא, 30-40% קמח אורגני

½-¾ כוס דבש פרחים בר

כוס צימוקים פרסיים

כוס שזיפים מגולענים וקצוצים דק מושרים ב 2 כוסות מוסקטו

100 גר' חמאה חתוכה לקוביות

כוס אגוזי מקדמיה קלויים ושבורים גס

כף מלח

30 גר' שמרים

2.5-3 כוסות מים מינרלים

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

מערבבים את הקמחים עם השמרים. מוסיפים את המים והדבש עם החמאה ולשים עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים את המלח, הצימוקים, השזיפים והאגוזים שהכנתם וממשיכים בלישה עוד מס' דק' עד שהבצק אליסטי ומבריק. משהים להתפחה בקערה מכוסה ניילון על מגש מקומח כ 15 דק'.

יוצרים מהכדורים לחמניות מאורכות ומניחים להתפחה על מגש עם נייר אפייה מכוסה בניילון. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מורחים את הלחמניות בביצה עם מעט דבש ואופים כ-20 דק' או עד שהלחמניות מוכנות. מגישים חם עם חמאה.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.