חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

תבשיל פריקי ותרנגולת

תרנגולת שמנמנה

3 כוסות פריקי

2 בצלים בינוניים קצוצים בינוני דק

½-¾ ליטר מרק עוף

כוס עלי פטרוזיליה קצוצים

½ כוס פיסטוקים

½ כוס צימוקים בהירים דקים

לתערובת התבלינים בהרט לבנוני:

מלח ים גס

פלפל שחור גרוס טרי

חצי כוס שמן זית

מתכון מאת:
מתוך: עופות

משרים את הפריקי אחרי ששוטפים אותו היטב במים רותחים בקערה מכוסה ל 10 דק'. מתבלים את התרנגולת בבהרט לבנוני וסוגרים בתנור מחומם היטב עם מעט שמן זית כ 15 דק' בטמפ' של 230 מעלות. מוציאים מהתנור וכינים את הפריקי ע"י ערבובו עם הפטרוזיליה הקצוצה, הפיסטוקים, הצימוקים וכף שטוחה בבהרט לבנוני. מתבלים במלח. ממלאים את התרנגולת במילוי ומכניסים אותה לקדירת חרס. מסדרים מסביב לתרנגולת את הפריקי שנשאר אחרי המילוי. שופכים לתוך הקדירה ציר עוף, מתבלים במלח ופלפל שחור בנדיבות ואופים מכוסה כשעה וחצי בטמפ' 180 מעלות. מגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.