חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

אורז בשמן זית

3 כוסות אורז בסמטי איכותי

½ כוס שמן זית

½4 כוסות מים

6 גרגירי פלפל אנגלי שלמים

3 עלי דפנה עדיף טריים

מלח ים גס לפי הטעם.

מתכון מאת:
מתוך: תוספות

שוטפים היטב את האורז במסננת מתחת למים זורמים, ומייבשים במסננת כחצי שעה. מחממים שמן זית בסיר קטן בעל תחתית עבה, מוסיפים את גרגירי האורז, ומערבבים כך שכל גרגירי האורז יצופו בשמן הזית. אין צורך לטגן את האורז זמן רב. מציפים במים ומוסיפים מלח לפי הטעם. משליכים לתוך הסיר את גרגירי הפלפל האנגלי ועלי הדפנה, מכסים היטב את הסיר ומבשלים על אש קטנה במשך כ20 דקות.

נ"ב: השילוב בין הריח והטעם של שמן הזית לבין האורז הבסמטי, גרגירי הפלפל האנגלי ועלי הדפנה הוא סופני. כמה פשוט, ככה טעים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.