חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

טבולה אנשובי מיוחדת

3-4 מלפפונים צעירים מגוררים דק

½ כוס שמיר קצוץ דק

1 כוס עלי בייבי אורוגולה קצוצים דק דק

6 פילה אנשובי קצוצים דק

½ כוס בורגול דק מושרה במים חמים 10 דקות ומסונן

5 כפות שמן זית עדין

2 לימונים בשלים סחוטים

מלח ים גס ופלפל לבן גרוס טרי לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / דגים

סוחטים את בשר המלפפונים המגוררים, מערבבים עם העשבים הקצוצים, עם הבורגול הפתוח ועם האנשובי הקצוץ. מתבלים במלח, בפלפל ובמיץ לימון, מוסיפים שמן זית ומערבבים שנית, משהים 5 דקות ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017