חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

טבולה אנשובי מיוחדת

3-4 מלפפונים צעירים מגוררים דק

½ כוס שמיר קצוץ דק

1 כוס עלי בייבי אורוגולה קצוצים דק דק

6 פילה אנשובי קצוצים דק

½ כוס בורגול דק מושרה במים חמים 10 דקות ומסונן

5 כפות שמן זית עדין

2 לימונים בשלים סחוטים

מלח ים גס ופלפל לבן גרוס טרי לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / דגים

סוחטים את בשר המלפפונים המגוררים, מערבבים עם העשבים הקצוצים, עם הבורגול הפתוח ועם האנשובי הקצוץ. מתבלים במלח, בפלפל ובמיץ לימון, מוסיפים שמן זית ומערבבים שנית, משהים 5 דקות ומגישים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.