חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ברוסקטה עם סלסה אנשובי

1 לחם שאור אוורירי

1 צנצנת אנשובי איכותי בשמן זית

2 שיני שום כתושות

½ כוס זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים

1 כוס עלי פטרוזיליה מופרדים

1 כפית קליפת לימון מגוררת

2-3 עגבניות בשלות

מעט שמן זית לפי הטעם

מלח ים גס ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם

מתכון מאת:

פורסים את הלחם לפרוסות בינוניות, מטפטפים מעליו מעט שמן זית, וצולים על גריל פחמים או על מחבת ברזל לסטייקים עם פסי חריכה. בינתיים קוצצים את פילה האנשובי ומערבבים עם שיני השום הכתושות, עם הזיתים ועם קליפת הלימון המגוררת. מוסיפים את עלי הפטרוזיליה. חוצים את העגבניות לשניים, וכשפרוסות הלחם יוצאות מהגריל סוחטים עליהן את לשד העגבניות הבשלות ועורמים על כל פרוסה את סלסת האנשובי שהכנתם. בוזקים פלפל שחור ומעט מלח ים, מטפטים מעט שמן זית מלמעלה ומגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.