חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק פטריות אמיתי

1 קילוגרם תערובת פטריות יער,אויסטרים, שמפניונים וכדומה

שליש כוס שמן זית

שליש עד חצי כוס שמן זית

2 בצלים קצוצים דק

1 עד 1.5 ליטרים מרק עוף זך

1 כוס יין לבן יבש

1 אגודת עלי ארוגולה מנוקים מהגבעולים וקרועים גס

קורט מוסקט מגורר טרי

מלח ים ופלפל לבן גרוס טרי לפי הטעם.

מתכון מאת:
מתוך: מרקים

מפרידים את רגלי הפטריות מהכובע, וקוצצים אותן גס. בסיר בעל תחתית עבה, בשמן זית, מאדים את הבצל הקצוץ ואת רגלי הפטריות במשך דקות אחדות, עד שהן מזהיבות קמעה. קוצצים את ראשי הפטריות גס, ומוסיפים לסיר מיד. מאדים במשך כמה דקות ומציפים ביין הלבן. מניחים ליין להגיע לרתיחה ומוסיפים את מרק העוף. מתבלים במלח,בפלפל ובמוסקט.

מביאים את המרק לרתיחה ומנמיכים את הלהבה למינימום. מניחים למרק להתבשל ללא כיסוי כ-20 דקות. מוסיפים את עלי הארוגולה שניקיתם,ומגישים מיד. אפשר לגרר גבינת קשקבל מעל המרק בצלחות האישיות, כשהמרק כבר מול הסועדים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.