חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פטריות פורטבלו בפקורינו

½ קילוגרם פטריות פורטבלו

50 גרם חמאה

⅓ כוס שמן זית

3 שיני שום קצוצות דק

½ ענפי טימין טרי מופרדים לעלעלים

½ כוס יין לבן יבש

150 גרם גבינת פקורינו מגוררת גס

מלח ים גס, פלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם.

מתכון מאת:

מנקים את פטריות הפורטבלו בעזרת מגבת נייר, ומפרידים מהרגליים שומרים את הרגליים למרק. מחממים מחבת ברזל על להבה חזקה עד שהיא מתלהטת. מכניסים את שמן הזית והחמאה. מטגנים את הפטריות על צדן העליון במשך שתיים שלוש דקות, הופכים וממשיכים בטיגון עוד שלוש דקות. הופכים שוב. שופכים את היין הלבן למחבת, מפזרים מעל הפטריות את עלי הטימין המופרדים ואת השום הקצוץ, ומתבלים במלח ובפלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם. בוזקים מעל את גבינת הפקורינו המגוררת,מסירים מהלהבה ומניחים לגבינה להימס מחום המחבת. מגישים מיד כמנה ראשונה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.