חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פטריות פורטבלו בפקורינו

½ קילוגרם פטריות פורטבלו

50 גרם חמאה

⅓ כוס שמן זית

3 שיני שום קצוצות דק

½ ענפי טימין טרי מופרדים לעלעלים

½ כוס יין לבן יבש

150 גרם גבינת פקורינו מגוררת גס

מלח ים גס, פלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם.

מתכון מאת:

מנקים את פטריות הפורטבלו בעזרת מגבת נייר, ומפרידים מהרגליים שומרים את הרגליים למרק. מחממים מחבת ברזל על להבה חזקה עד שהיא מתלהטת. מכניסים את שמן הזית והחמאה. מטגנים את הפטריות על צדן העליון במשך שתיים שלוש דקות, הופכים וממשיכים בטיגון עוד שלוש דקות. הופכים שוב. שופכים את היין הלבן למחבת, מפזרים מעל הפטריות את עלי הטימין המופרדים ואת השום הקצוץ, ומתבלים במלח ובפלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם. בוזקים מעל את גבינת הפקורינו המגוררת,מסירים מהלהבה ומניחים לגבינה להימס מחום המחבת. מגישים מיד כמנה ראשונה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017