חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

לחם מקמח אורגני פלפלים ופרמזן

1 ק"ג קמח אורגני מנופה

500 גרם קמח אורגני מלא

700 cc מים מינראליים

20 גרם מלח ים גס

25 גרם שמרים

200 גרם פלפל אדום קלוי ומקולף

150 גרם גבינת פרמז'ן איכותית מגוררת

20 גרם זעתר טרי , מופרד מעלים

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

מערבבים היטב בקערה את הקמחים האורגניים והשמרים, מוסיפים את המים המינרלים ולשים מס' דקות עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים את המלח, הפרמז'ן המגורר והפלפל הקלוי, וממשיכים בלישה עוד מס' דקות. במידה והבצק נוזלי מידי, יש להוסיף מעט קמח עד קבלת קמח רך.
מכסים את הבצק ומתפיחים במשך כשעה וחצי.לשים שוב ומניחים לתפיחה נוספת למשך כ-30 דקות נוספות. יוצרים עיגול שטוח גדול ומתפיחים שוב לעוד שעה וחצי. אופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות במשך 50-55 דקות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017