חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

לחם מקמח אורגני פלפלים ופרמזן

1 ק"ג קמח אורגני מנופה

500 גרם קמח אורגני מלא

700 cc מים מינראליים

20 גרם מלח ים גס

25 גרם שמרים

200 גרם פלפל אדום קלוי ומקולף

150 גרם גבינת פרמז'ן איכותית מגוררת

20 גרם זעתר טרי , מופרד מעלים

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

מערבבים היטב בקערה את הקמחים האורגניים והשמרים, מוסיפים את המים המינרלים ולשים מס' דקות עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים את המלח, הפרמז'ן המגורר והפלפל הקלוי, וממשיכים בלישה עוד מס' דקות. במידה והבצק נוזלי מידי, יש להוסיף מעט קמח עד קבלת קמח רך.
מכסים את הבצק ומתפיחים במשך כשעה וחצי.לשים שוב ומניחים לתפיחה נוספת למשך כ-30 דקות נוספות. יוצרים עיגול שטוח גדול ומתפיחים שוב לעוד שעה וחצי. אופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות במשך 50-55 דקות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.