חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת תפוזים ללא סוכר

½1 כוס קוקוס

2 כפות דייט טיפ

2 כוסות קמח

2 שקיות אבקת אפייה

1 כוס שמן קנולה

1 כוס מיץ תפוזים טרי+חצי כוס מים

2 ביצים

קורט מלח

מתכון מאת:

להקציף ביצים עם קורט מלח ולהוסיף את הדייט טיפ. להמשיך להקציף ולהוסיף בזרם דק את השמן ולערבב. לערבב קמח עם אבקת האפייה והקוקוס. להוסיף לסירוגין את הקמח והמיץ תפוזים ולערבב. לשמן תבנית קוטר 26, למזוג את התערובת ולאפות ב-160 מעלות למשך 40 דק'. לנעוץ קיסם ובמידה יוצא קצת לח עם פירורים העוגה מוכנה.

תגובות גולשים

2.

"מתי מוסיפים את הקוקוס ואבקת אפיה?"

— אלי, מעלה אדומים | 24.04.15 11:12
1.

"מזה דייט טיפ?!"

— עדי, דרום | 27.01.13 00:04
יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017