חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת שמרים חלבה ושוקולד

לבצק:

1 קג' קמח

50 גר' שמרים טריים או ½2 כפות שמרים יבשים

1 כוס סוכר

1 כוס מים פושרים

½ כוס שמן

4 ביצים

1 כפית מלח

300 גר' חמאה או מחמאה

למילוי:

1 ממרח שוקולד חלבי או פרווה של השחר

200 גר' חלבה לכל חמשת הרולדות

מתכון מאת:

לשים בקערת מיקסר את כל חומרי הבצק. ללוש במשך 5 דק' ולתת מנוחה 40 דק' במקרר. לחלק את הבצק ל-5 חלקים לרדד כל חלק למלבן בעובי 2 ס"מ. למרוח ממרח שוקולד, לפזר חלבה, לגלגל לרולדה ולחתוך לאורך. לחבר את שני החלקים כמו בורג. להניח בתבנית ולהתפיח שעה. לאפות ב-160 מעלות בין 30 ל-40 דק'.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.