חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת שמרים חלבה ושוקולד

לבצק:

1 קג' קמח

50 גר' שמרים טריים או ½2 כפות שמרים יבשים

1 כוס סוכר

1 כוס מים פושרים

½ כוס שמן

4 ביצים

1 כפית מלח

300 גר' חמאה או מחמאה

למילוי:

1 ממרח שוקולד חלבי או פרווה של השחר

200 גר' חלבה לכל חמשת הרולדות

מתכון מאת:

לשים בקערת מיקסר את כל חומרי הבצק. ללוש במשך 5 דק' ולתת מנוחה 40 דק' במקרר. לחלק את הבצק ל-5 חלקים לרדד כל חלק למלבן בעובי 2 ס"מ. למרוח ממרח שוקולד, לפזר חלבה, לגלגל לרולדה ולחתוך לאורך. לחבר את שני החלקים כמו בורג. להניח בתבנית ולהתפיח שעה. לאפות ב-160 מעלות בין 30 ל-40 דק'.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017